«Пишання Україною» або Кілька слів про те, що виховує у дітей регіональний футбол

11 Липня 2021, 16:37
Патріотичне виховання стає незмінним складником футбольної культури 2128
Патріотичне виховання стає незмінним складником футбольної культури

Я далеко не в темі розвитку футболу в Україні, але ми часто позиціонуємо Смигу як столицю дитячого футболу на Рівненщині.

А ось відповідь на питання «Для чого нам в Смизі футбольний клуб?». Як на мене, на це питання відповів Юлій Морозов, розмірковуючи про невидиму частину футбольного айсберга

Пропоную до роздумів те, що імпонує...

«Самовіддане виконання гімну з рукою біля серця ВСІМА гравцями збірної, поступовий перехід на українську в соцмережах, носіння з гордістю «бандерівської» форми, ефектне групове скандування «Україна» перед своїми вболівальниками і «пишання Україною», яке все частіше звучить в інтерв’ю, прямо зараз робить велику справу у вихованні молодих футболістів, які на національну команду рівняються.

І в цьому наших футболістів треба підтримувати. А не кліпашити, що вони далекі від досконалості. Вони точно кращі, ніж вони ж вчорашні. І в партіотизмі, і в командному дусі, і в грі. Просто футбол, на відміну від тієї ж музики чи бізнесу – напряму конкурентний. Це в музиці ти можеш бути просто хорошим і мати свого слухача. І нічого, що Бобі МакФеррін чи «Океан Ельзи», чи Білі Айліш кращі. Знайди свою нішу, влюби в себе глядачів і рубаш в ній бабло і славу. Не звертаючи увагу на всіх інших.

А в футболі ти приречений виходити на двобій з чуваками, які стартували з кращих позицій, мають значно більше ресурсів, не менше тебе вкалують і хочуть перемогти»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром