Дубенські діти залюбки відгуляли «Кольоровий тиждень». ФОТОГАЛЕРЕЯ

01 Лютого 2020, 16:55
Кольоровий тиждень 12748
Кольоровий тиждень

У Дубенському навчально-виховному комплексі «ЗНЗ – ДНЗ» в межах «Кольорового тижня» провели різноманітні заходи.

Упродовж п’яти днів, 27–31 січня, дошкільнята, школярі, відвідувачі групи продовженого дня, а також педагоги приходили до закладу в одязі чи з аксесуарами відповідного кольору. В ці дні дітей залучали до тематичних пізнавальних і творчих занять, розвивали загальну ерудицію, виконували командотворчі вправи.

Понеділок у закладі був кольоровим днем. Під час занять говорили про символіку кольору загалом, виготовляли райдуги та веселкові аксесуари тощо.








 

Вівторок – день полум’яних сердечок, його колір червоний. Упродовж дня педагоги з дітьми осмислили не тільки почуття любові, яку символізує червоний, а й обговорили інші пов’язані символи, як-от червону калину – символ України тощо. Крім того, на творчих заняттях діти власноруч виготовили листівочки-валентинки до майбутнього Дня закоханих.








Середу присвятили посмішкам (смайликам) і жовтому кольору. Тому вихованці ДНЗ розважалися, посміхалися, дарували один одному «смайлики» тощо. Малюки в групах дитячого садка пізнавали світ, знайомлячись зі «жовтими» тваринами.






 

Четвер – день природи – був зеленим. Його присвятили темі довкілля, догляду за кімнатними рослинами, частково – здоровому харчуванню. Діти «подорожували» до пустелі, озеленювали її своїми малюнками, знайомилися з екзотичними фруктами й користю від їх споживання, вивчали цикли природи.











 

Фіолетовий колір використали в п’ятницю, яка була днем жартів. До дитсадківців і школярів початкової ланки в гості завітали відповідні «фіолетові» персонажі, як-от, Лунтик. У п’ятницю всі підбили підсумки минулого тижня та поділилися враженнями від заходів.








 

Принагідно зауважимо, що осторонь від розваг не залишилися й педагоги. Учителі теж вибирали відповідний кольоровий одяг, готували для дітей розваги, декорували класні кімнати.





 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024