У Дубенському замку продовжують одружувати «За добу» навіть серед ночі

02 Листопада 2019, 08:55
2057

Послуга «Шлюб за добу» на Рівненщині надзвичайно популярна. У Дубні «швидкий шлюб» можна укласти в замку.

Що ж потрібно зробити, щоб ви одружитися вже завтра? Відповідь на це питання спеціально для Район.Дубно коментує директор Державного історико-культурного заповідника Леонід Кічатий.

«Ви заходите в замок і кажете, що хочете одружитися впродовж доби. Відповідно, вам надають перелік відповідних документів. І за добу ваш шлюб буде офіційно зареєстрований», – пояснює пан Леонід.

Крім того, Леонід Кічатий розповідає, що невдовзі молодят чекатиме кілька нововведень. Зокрема, у замку можна буде скласти клятви вірності вночі.

«Ще ми плануємо одружувати у різних стилях. Це буде етно, середньовіччя. Є ще один креативний задум. Це має бути унікально і найкраще в Україні. Також ми не заперечуємо й той факт, що одружитися у замку можна буде й у нічну пору. Це теж дуже романтично і парам це б було до вподоби. Тож, запрошуємо у Дубенський замок – і за 24 години ми розв'яжемо ваше питання», – запевнив Леонід Кічатий.

Нагадуємо, що Дубно – один із 23 населених пунктів України, які Кабінет Міністрів увів до пілотного проєкту державної реєстрації шлюбу за одну добу. Відповідне розпорядження уряд ухвалив 15 листопада 2017. Вартість цієї послуги 2500 гривень. Також можуть бути додаткові витрати на декорації.

 

Авторка Ксенія ГАЛИЦЬКА

Фото авторки

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024