Нардепка з Дубна написала заяву про складання депутатських повноважень

04 Листопада 2019, 17:05
2351

Народна депутатка від «Європейської солідарності» Ірина Луценко просить про дострокове припинення повноважень нардепа за станом здоров'я.

На своїй сторінці у мережі «Facebook» депутатка повідомила, що подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень.

«Стан здоров‘я не дає мені можливості працювати на повну силу, а відлежуватись за спинами команди не звикла», –  зазначила Луценко.

За словами Ірини, вона завжди розглядала депутатський мандат як велику відповідальність і можливість долучитися до розбудови країни.

«Своєю основною місією бачила захист дітей і українських родин, боротьбу з домашнім насильством, захист прав людини», – каже Ірина Луценко.

Нагадаємо:  Ірина Луценко народилася у місті Дубно. Її батько Степан Нарембік до 2007 р. очолював ВАТ «Дубновантажавтотранс», у 2008 р. певний час значився власником ТОВ "Бізнес-центр «Лотос» і в 2009–2010 рр. – ТОВ «Українські новітні телекомунікації». Згодом власницею обох компаній стала дочка Ірина.

У ВРУ 9 скликання Ірина Луценко – членкиня Комітету з питань екологічної політики та природокористування

У разі, якщо заяву пані Луценко буде підтримано ВР, до складу парламенту увійде №24 списку "Європейської солідарності" Наталія Бойко, яка наразі є представником від держави в наглядовій раді НАК "Нафтогаз України".

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024