Дубно визнали лідером у легкоатлетичних пробігах

05 Листопада 2019, 08:21
1167

На Рівненщині підбили підсумки заходів, які провели у межах Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Біг заради гармонії». З-поміж лідерів легкоатлетичних змагань – Дубно.

Як повідомляють у РОЦФЗН «Спорт для всіх», цьогоріч на Рівненщині любителі такого активного проведення часу об’єдналися в легкоатлетичних пробігах у межах Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Біг заради гармонії». До них долучилося близько 4000 учасників. Окрім того, вони мали змогу ще й узяти участь у спортивних естафетах, вікторинах, різноманітних конкурсах та інших формах активного дозвілля, не залежно від віку і фізичної підготовки.

Переможців і призерів з-поміж міст, районів та ОТГ області визначали за найбільшою кількістю учасників у відсотковому відношенні до всіх жителів та за підсумками наданих звітів, фото- та відеоматеріалів, інформацій у ЗМІ та соціальних мережах.

За результатами легкоатлетичного забігу на Рівненщині перше місце виборола громада Дубна. Другими стали представники Сарненського району, а бронзу завоювали атлети Березнівщини.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром