Безробітні Дубенщини здобути кваліфікацію бармена й отримали роботу

11 Листопада 2019, 16:51
1494

Безробітні Дубенщини, які обрали професію «Бармен», пройшли професійну підготовку й уже отримали запрошення від роботодавців.

На базі навчально-виробничого комплексу Рівного професійну підготовку здобули безробітні з Дубенського району та обласного центру. Випускники успішно склали державну кваліфікаційну атестацію та вже отримали запрошення від роботодавців. Про це повідомляють у Рівненському обласному центрі зайнятості.

З цієї нагоди їх привітала заступниця директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко. Разом із головою державної кваліфікаційної комісії, власницею кав’ярні-книгарні «Сalamarius», активним партнером навчального закладу Вікторією Івченко вона оцінювала знання барменів. Перша частина ДКА – підтвердження теоретичних знань. Наступний етап – кваліфікаційні вироби.

Берлінець Ірина з Дубенщини презентувала «Молочний коктейль» та «Голубу Лагуну». Лустюк Сергій з Рівного пропонував «Ранок з коханою». Їхні одногрупники – рівняни також приємно здивували присутніх. Шевчук Ірина приготувала молочний коктейль «Снікерс мілк». Трофімчук Олександр вподобав однойменний зелений коктейль з ромом та соком ананасу та презентував його як «Олександр другий». Його робота особливо смакувала голові комісії, за що бармен отримав найвищі 12 балів! Патій Микола продемонстрував альтернативне приготування кави «V60», а Бірюкова Карина здивувала коктейлем «Кава-апельсин».

За наполегливість, старання, успіхи та щоденні перемоги над собою, за достойні результати та великий інтерес до професії слухачам подякувала та вручила свідоцтва державного зразка Руслана Бодренко.

Важливо, що випускники із документом державного зразка отримали і шанс на зміни у житті. Роботодавці ФОП Войцещук О.В., ФОП Катеринчик Р.Я., ФОП Степаненко Л.А. та ФОП Буско Д.М., оцінивши роботу барменів під час виробничої практики, запросили їх на роботу.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024