У Дубні відшумів студентський фестиваль

15 Листопада 2019, 19:56
1691

У Дубні відбувся міський фестиваль «Студентська перлина-2019».

На заході під назвою «СтудентLife», присвяченому Міжнародному дню студента, у четвер, 14 листопада, розважалися студенти закладів освіти міста, – повідомляють у «Дубно – влада – онлайн». Міський студентський фестиваль провели на базі Будинку дітей та молоді. Його організував Дубенський міський центр соціальних служб для сім'ї дітей та молоді за підтримки Дубенської міської ради.

Читайте також: Дубенські школярі мали «Канікули без гаджетів»

З вітальним словом до студентів Дубенського коледжу культури та мистецтв РДГУ, Дубенського медичного коледжу, Дубенського коледжу РДГУ та Дубенського коледжу Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», звернувся заступник міського голови Василь Скринчук. Він нагородив грамотами Дубенської міської ради за відмінне навчання, активну участь у громадському та культурно-мистецькому житті міста та з нагоди «професійного свята» 16 студентів.

Дубенський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді оголосив подяку за активну громадську позицію та волонтерську діяльність 15-м студентам-волонтерам із Дубенського коледжу РДГУ.

Після святкової програми для молоді провели дискотеку.




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024