Дубенські депутати просять профінансувати будівництво басейну

16 Листопада 2019, 17:55
Дубенський басейн 964
Дубенський басейн

Депутати Дубенської міської ради звернулися до органів державної влади обласного й державного рівнів щодо подальшого фінансування басейну.

Від 6 листопада департамент із питань будівництва та архітектури з невідомих причин припинив фінансування реконструкції басейну міської ЗОШ №7. Про це повідомляють у «Дубно – влада – онлайн».

Щоб продовжити роботи на об’єкті, депутати Дубенської міської ради ухвалили звернення до президента України В.Зеленського, Кабінету Міністрів України, голови Рівненської обласної державної адміністрації Віталія Коваля, голови Рівненської обласної ради Олександра Данильчука, народного депутата України Олександра Аліксійчука.

«У разі відсутності подальшого фінансування відбудеться пошкодження несучих стін, чаші басейну, замокання основи фундаментів. Ситуація, яка склалась, загрожує цілісності несучих конструкцій не тільки самого басейну, але і школи, несе загрозу освітньому процесу закладу, а також вплине на температурний режим в основному навчальному корпусі, який через стіну примикає до басейну», – йдеться у зверненні.

 

Читайте також:

Міська рада контролюватиме стічні води «Дубномолока»

Дубенські медики отримають заборговану зарплату, – нардеп від Рівненщини

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024