У Соснівській школі поліцейські провели урок

24 Листопада 2019, 13:26
788

У Всесвітній день дитини ювенальні поліцейські Дубенського відділу поліції завітали до учнів Соснівської ЗОШ І-ІІІ ступеня та провели пізнавальний урок на тему: «Мої права».

Захід відбувся у середу, 20 листопада, у всесвітній день дитини, повідомляють на сторінці Дубенського відділу поліції у Facebook.

Правоохоронці нагадали дітям історію появи цього свята. Розповіли, що саме у цей день, 20 листопада 1954 року, Генеральна Асамблея прийняла Декларацію прав дитини, а 20 листопада 1989 року – Конвенцію про права дитини.

Всесвітній день дитини відзначається як день світової дружби, взаєморозуміння дітей, день підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.

«Наша мета — формування безпечного дитячого середовища, а нестандартні та дружні підходи в роботі з дітьми дозволяють нам будувати місточок довіри між дитиною та поліцейським», — вважає старший інспектор Мирослава Вжос.

Також дітям розповіли про Міжнародний день відмови від куріння. Поліцейські розповіли учням про негативний вплив тютюну на організм дитини та навели яскраві приклади. Також нагадали про адміністративну відповідальність за куріння в громадських місцях. Вони закликали дітей активно займатися спортом, вести здоровий спосіб життя, відвідувати пізнавальні гуртки.



 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024