Делегація з Дубна вивчала досвід костопільських ОСББ

24 Листопада 2019, 17:32
фото ілюстративне 1163
фото ілюстративне

У  Костополі побували делегації представників ОСББ з міст Вараш, Сарни, Дубно та Березне. Вони вивчали досвід міста  від створення ОСББ до комплексної реновації будинку.

Під час  круглого столу в Костопільській міській раді заступник міського голови Володимир Волос ознайомив учасників з місцевим досвідом створення ОСББ, інструментами підтримки об’єднань місцевою владою, роботою в рамках різноманітних проектів зусиллями ОСББ та партнерів, в тому числі міжнародних, пише Голос України.

Володимир Волос розповів про процедурну складову ОСББ, досвід проведення цілого комплексу навчань та семінарів, а також практичні заходи, спрямовані на успішний запуск ефективного господарювання в мікрогромадах.

Після інформаційної частини заходу делегації оглянули будинки, де ОСББ реалізували спільні проекти з Проектом ЄС/ПРООН, Фондом ЕЕ України, Костопільською міською радою, Урядовою програмою «теплих» кредитів. Зокрема, учасники побували на ОСББ «Фабрична-3», «Скляне», «Саланг»,  «Кільцеве-1» та ін. Між тим, поспілкувались гості й із  жителями будинків, які перенесли масштабні реновації та стали енергоефективними.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024