Дубенський хор відзначив 25-річчя творчої діяльності

28 Листопада 2019, 15:59
1645

Керівники Дубна привітали хор "Шанувальників української патріотичної пісні" з 25-річчям творчої діяльності. 

У п'ятницю, 22 листопада, в Будинку дітей та молоді відбулось відзначення 25-річного ювілею. 

На свято завітали в.о.міського голови Ольга Ляшенко, в.о.голови Дубенської райдержадміністрації Володимир Іщук, заступник міського голови Василь Скринчук, директор комунального закладу “Рівненський обласний центр народної творчості” Рівненської обласної ради Володимир Самчук, начальник відділу культури і туризму Дубенської міської ради Тетяна Єфімчук.

Керівники привітали колектив з ювілеєм, здійснили нагородження учасників хору Грамотами та Подяками Дубенської міської ради. Також відзначено керівників хору — його багаторічну наставницю Тетяну Лобанчук, яка нині передала керівництво своїй колезі Аллі Терещук. Хвилиною мовчання присутні згадали спочилих його виконавців.

Глядачі мали змогу переглянути відео із фотографіями колективу, дізнатись про історію його заснування, розвитку, найбільших досягнень. Вітальні слова линули і від шанувальників колективу - дубенчанина Володимира Макарука та письменника Миколи Тимчака.

З нагоди творчого ювілею виконавці підготували святковий концерт з чудових патріотичних пісень, сповнених безмежною любов'ю до України.



 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024