Біля Підлужжя трапилася смертельна ДТП

29 Листопада 2019, 08:30
3977

Поблизу села Підлужжя Дубенського району трапилася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинула одна людина.

У п’ятницю, 29 листопада, після 2 години ночі про автопригоду за участю двох мікроавтобусів MERCEDES Sprinter та Iveco біля села Підлужжя на спецлінію 101 повідомив очевидець. На місце пригоди негайно виїхали чергові відділення бійців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно, екіпажі патрульної поліції та бригади швидкої медичної допомоги, – повідомляють у ГУ ДСНС у Рівненській області.

Рятувальники передали постраждалого медикам
Рятувальники передали постраждалого медикам


Місце події
Місце події

Наслідки ДТП
Наслідки ДТП

 

На місці ДТП вдалося встановити, що водій MERCEDES Sprinter загинув, його рятувальники деблокували з понівеченого автомобіля за допомогою спецобладнання. Керманич другого авто отримав травми і перебував у машині. Його бійці ДСНС теж за допомогою спецобладнання обережно деблокували та спільно з медиками транспортували до карети швидкої допомоги. Потерпілого водія госпіталізовано до Дубенської ЦРЛ.

Рятувальники змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги та за допомогою пожежної спецтехніки розтягнули з дороги понівечені автомобілі.

Причину ДТП встановлює поліція.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024