На Дубенщині відбулися заходи для людей з інвалідністю

30 Листопада 2019, 11:32
1087

Напередодні міжнародного Дня осіб з інвалідністю на Дубенщині провели заходи, щоб підтримати таких жителів краю.

Товариство інвалідів із дитинства «Доброчин» провело круглий стіл «Один день із владою» за участі керівництва району та міста.

З вітальним словом до присутніх звернувся в.о. голови Дубенської райдержадміністрації Володимир Іщук, який підкреслив, що цей день об’єднує всіх небайдужих до долі людей з інвалідністю.

«Сила духу, цілеспрямованість, воля та характер, які Ви щоденно демонструєте, є прикладом життєлюбності й оптимізму. Ми ж як представники влади завжди намагаємося допомогти людям з особливими потребами», – зазначив Володимир Іщук.

Під час заходів
Під час заходів

 

Найактивніших членів Товариства було відзначено подяками Дубенської РДА. Голова ГО Раїса Васильєва розповіла про кожного із відзначених.

Надія Царук – жителька Мокрого, виховує лежачу дитину з інвалідністю, є активним волонтером, завжди допомагає доставці та розподілі гуманітарної допомоги інвалідам, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям.

Марія Дрозденко – жителька Старої Миколаївки, виховує двох дітей, один із яких інвалід дитинства. Є активним членом товариства «Доброчин», бере участь у всіх заходах.

Олег Адамовський – житель Рачина, виховує 11 дітей, один із яких важкохворий інвалід. Активний член товариства, надає допомогу в господарських справах.

Віра Полюлюк - виховує сина, працює, представляє товариство «Доброчин» на конференціях і семінарах у різних куточках України.

Вікторія Маркушевська – жителька Старої Миколаївки, здобула вищу освіту, є активним членам товариства, приймає участь у конференціях та семінарах.

Марія Сиротинська - жителька Мирогощі, здобула освіту за фахом бухгалтера, є призером у змаганнях по пауерліфтингу серед людей з інвалідністю Рівненщини.

Також у рамках благодійної акції «Зроби добро» і з нагоди міжнародного Дня людей з інвалідністю Дубенський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді передав 73 подарункові набори дітям з обмеженими фізичними можливостями з Дубенського району.

Подарунки дітям
Подарунки дітям

Подарунки дітям
Подарунки дітям

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024