Юні дубенчани – переможці конкурсу винахідницьких розробок

03 Грудня 2019, 15:01
482

Представники Дубна завоювали нагороди на конкурсі науково-дослідницьких, винахідницьких та раціоналізаторських розробок.

Наприкінці  листопада відбувся конкурс науково-дослідницьких, винахідницьких та раціоналізаторських розробок серед вихованців закладів позашкільної освіти області. У заході взяло участь 15 учнів із 6 районів та міст області, – повідомляють на порталі «Освіта Рівненщини» Організатором конкурсу є комунальний заклад «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради.

Конкурс відбувався у таких номінаціях: «Матеріалознавство та технологічні процеси», «Електроніка та приладобудування», «Транспортні системи та обладнання», «Інформаційні та комунікаційні системи, штучний інтелект», «Екологічно безпечні технології та ресурсозбереження», «Науково-дослідницька, експериментальна та конструкторська діяльність».

Переможцями в командному заліку стали команди Дубенської міської станції юних техніків, Рівненського міського центру творчості учнівської молоді та Дубенського районного Будинку учнівської молоді.


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024