Дубно: студентам художнього коледжу нагадали про права та обв’язки

07 Грудня 2019, 16:07
962

У Дубенському художньому коледжі РДГУ провели профілактичну бесіду про права й обов’язки неповнолітніх.

У навчальному закладі з молоддю спілкувалися співробітники ювенальної превенції Дубенського відділу поліції, працівники Дубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, лікар-шкірвенерологом Дубенської міської поліклініки. Крім того, до закладу завітав начальник відділу Дубенського бюро правової допомоги Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Гості ознайомили дітей із вимогами чинного законодавства та правилами поведінки.

Інспекторка ювенальної превенції Юлія Пасічник розповіла студентам про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх за вчинення різних правопорушень, акцентувала на негативних наслідках неналежної поведінки, як у навчальному закладі, так і по за його межами.

Читайте також: Княгинин: поліцейські говорили зі школярами про булінг

Учасники заходу
Учасники заходу

Роздавальні матеріали
Роздавальні матеріали

 

Особливу увагу працівники поліції звернули на недопустимість вживання наркотичних засобів, психотропних речовин, алкогольних напоїв. З-поміж іншого йшлося,  що вживати ці речовини в Україні заборонено законом.

Наприкінці зустрічі полісмени розповіли молоді про номери телефонів, за якими можна звернутися, якщо вони потрапили в скрутне становище.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024