У ДТП поблизу Дитинич загинула пішоходка

14 Грудня 2019, 09:45
2706

У Дубенському районі під колесами авто загинула людина

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася в п’ятницю, 13 грудня, близько 19 години. Як повідомляють у ГУНП у Рівненській області, поблизу села Дитиничі водійка автомобіля «Kia Sportage», 45-річна киянка допустила наїзд на 68-річну жительку Дубна. Дубенчанка йшла по правому краю проїзної частини та везла велосипед.

Фото з місця події
Фото з місця події

Авто збило пішоходку
Авто збило пішоходку

 

Унаслідок ДТП пішоходка від отриманих травм загинула на місці події.

Кермувальниця відповідно до освідування була тверезою.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчий слідчого управління розпочав досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Автомобіль вилучено та поміщено на спецмайданчик.

Коментарі
14 Грудня 2019, 17:41
Прошу владу відреагувати. Сьогодні перебуваючи в м.Дубно біля магазину Стиль,переходила пішохідний перехід разом зі своїми батьками,але тут шок..... Їде маршрутка ,,зеленого кольору,, водій легко виражуся ОБКУРЕНЕЙ і не звертаючи увагу на людей він їде прямо на нас . Я з татом встигли відбігти але мама спіткнулася об бардюр і впала при чому травмувала дуже сильно коліно,водій бачив всю ситуацію. Те Бидло навіть не зупиняється прямує далі. Як Ви ПП берете таких тварин на роботу і даєте їм руль. Для чого дорожні служби малюють розмітки.... Для кого і для чого вони , якщо на них не реагують. Прошу звернути увагу на водіїв маршруток місцеву адміністрацію,а також поліцію міста.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром