Скількох працівників скоротять у Дубенській РДА

26 Грудня 2019, 16:46
Фото ілюстративне 909
Фото ілюстративне

Районні державні адміністрації (РДА) в усіх регіонах, крім Донецької і Луганської областей, «трясе» – у РДА та їхніх структурних підрозділах скорочують кількість працівників.

Постанову про скорочення на 50% працівників райдержадміністрацій з 1 січня 2020 року Кабмін ухвалив ще в червні цього року. Своєю чергою наприкінці листопада голова Рівненської ОДА Віталій Коваль підписав розпорядження про граничну чисельність працівників ОДА та РДА. Відповідно до документа штати РДА по області скоротять на третину.

Портал «Четверта влада», відповідно до відповіді, яку надали у місцевій райдержадміністрації на інформаційний запит, повідомляє, що в Дубенській РДА скоротять 25,5 ставок.

У Дубенській РДА ліквідували відділ економіки та розвитку інфраструктури, відділ агропромислового розвитку, відділ культури і туризму. Натомість утворили відділ інфраструктури та захисту довкілля та відділ освіти, культури, молоді та спорту й об’єднали відділ містобудування, архітектури та відділ житлово-комунального господарства.

Загалом у районних державних адміністраціях Рівненщини скоротять 504 посади.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024