Дубенщина: скільки перемог здобули вихованці гуртка «Лижний туризм» у 2019 році

03 Січня 2020, 13:34
1569

Поки вихованці гуртка «Лижний туризм» Дубенської районної станції юних туристів разом і з тренером готуються до кубка України зі спортивного туризму – ми згадаємо про головні їхні досягнення у минулому році.

Інформація взята із сайту Дубенської районної державної адміністрації.

Збірну команду туристів-спортсменів Дубенського району представляють учні Стовпецької ЗОШ, Мирогощанської ЗОШ та Княгининської ЗОШ.

Участь у 8-му відкритому Чемпіонаті Волинської області серед юнаків з лижного туризму принесла свої результати вихованцям гуртка «Лижний туризм», які на цих змаганнях вибороли золото та бронзу.

За підсумками боротьби у Кубку України зі спортивного туризму  наші туристи-спортсмени стали призерами та зайняли ІІ загальнокомандне місце.

Бронзові призери у загальнокомандному заліку Чемпіонату України зі спортивного туризму – лижний туризм (дорослі, юніори, юнаки).

Участь у відкритих змаганнях НУВГП зі спортивного туризму «Берези – 2019» принесла гуртківцям закладу – бронзу.

Змагання зі спортивного туризму у залік обласної спартакіади школярів Рівненщини принесли команді Дубенського району – І місце.

Завдяки злагодженим командним діям учнів Стовпецької, Мирогощанської, Княгининської ЗОШ результативними для спортсменів стали і змагання зі спортивного орієнтування у залік обласної спартакіади школярів Рівненщини – ІІ місце.

Участь у змаганнях «Осінні стежки 2019» принесла свої результати Чернишевському Богдану, який виборов бронзу, Коту Юрію – срібло та Ільчук Ірині – золото.

Гуртківці туристсько-краєзнавчого напряму у 2019 році результативно взяли участь у зльоті юних туристів-краєзнавців, активістів руху учнівської молоді «Моя земля – земля моїх батьків» де здобули ІІІ місце у творчій майстерні «Геологія», ІІ місце у майстернях «Географія» та «Археологія», І місце у майстерні «Історія» та ІІ місце з виду «Творчі майстерні». 

Вихованці гуртків військово-патріотичного напряму, працюючи  на заняттях гуртка «Джура» розвивали патріотичну свідомість, готовність самореалізації в основних сферах життя суспільства, в тому числі – його захист. Джури брали участь у навчально-виховних та громадянсько-патріотичних заходах. У першому етапі Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – гуртківці здобули перемогу та були учасниками обласного етапу. Гуртки військово-патріотичного напряму функціонують на базі Стовпецької ЗОШ  та Білогородського НВК.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024