Поліцейські затримали квартирного злодія-рецидивіста за крадіжку в Дубні

18 Січня 2020, 10:54
Фото ілюстративне 1229
Фото ілюстративне

Дубенські поліцейські затримали 32-річного раніше судимого львів’янина, який обікрав літню жительку міста.

До поліції 14 січня надійшло повідомлення від 60-річної дубенчанки, що за час її відсутності у першій половині дня квартиру пограбували. Про це повідомляють у ГУНП у Рівненській області.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що невідома особа проникла в квартиру, підібравши ключ. З помешкання дубенчанки зникли мобільний телефон, планшет і понад 3000 гривень. За цим фактом слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Напрацювання оперативників та взаємодія із іншими підрозділами дала свої результати. Поліцейські вийшли на слід зловмисника, який після «гастролів» у Дубні повернувся на Львівщину. Звідки у супроводі правоохоронців його доставили на Рівненщину. При ньому виявили та вилучили мобільний телефон дубенчанки та грошові кошти. Планшет зловмисник устиг збути.

Слідчі Дубенського відділу поліції затримали львів’янина в порядку статті 208 Кримінального кодексу України та повідомили про підозру. 17 січня суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб із правом внесення застави у розмірі 141 тисяча гривень.

Наразі слідчі дії тривають. Поліцейські перевіряють підозрюваного на вчинення інших злочинів не тільки на території Рівненщини, а й інших областей. 

 

Читайте також:

За вироком суду сімейний насильник проведе за ґратами 7 років

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024