Рятувальники Дубенщини підбили підсумки роботи за минулий рік

18 Січня 2020, 17:41
2608

Співробітники Дубенського МРС та ДПРЗ-4 ГУ ДСНС України у Рівненській області підбили підсумки діяльності за 2019 рік та визначили завдання на 2020 рік.

У службовій нараді, яка відбулася 17 січня, узяли участь перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Юрій Корецький, голова Дубенської райдержадміністрації Володимир Іщук, міський голова Дубна Василь Антонюк. Також присутніми були начальник відділу персоналу Головного управління ДСНС України у Рівненській області Анатолій Полюшкевич, начальник 4-го державного пожежно-рятувального загону полковник служби цивільного захисту  Михайло Домарацький та особовий склад аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

На початку наради перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Юрій Корецький вручив  співробітникам Служби порятунку грамоти, а також чергові спеціальні звання. Пожежному-рятувальнику Олегу Поліщуку було вручено годинник від начальника Головного управління ДСНС України у Рівненській області Сергія Крука.





 

Голова Дубенської РДА Володимир Іщук нагородив подякою колектив 4-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Рівненській області «За професіоналізм, відданість своїй справі, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високе почуття відповідальності та співпрацю з органами виконавчої влади».


 

Про результати оперативно-службової діяльності присутнім доповів начальник  4-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Рівненській області полковник служби цивільного захисту  Михайло Богданович. Він окреслив ситуацію щодо реагування на виникнення пожеж та інших надзвичайних подій в місті Дубно та Дубенському районі.

У підсумку полковник служби цивільного захисту Юрій Корецький дав позитивну оцінку діяльності рятувальників Дубенського району та подякував особовому складу підрозділу за проведену роботу у 2019 році.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024