Дубенська міськрада нагородила переможців конкурсу соціальної реклами

22 Січня 2020, 13:11
1502

У Дубні нагородили переможців і учасників конкурс соціальної реклами «Я хочу жити саме так!»

Упродовж листопада – грудня 2019 року відділ у справах молоді та спорту спільно з Молодіжною радою проводили щорічний конкурс соціальної реклами. У вівторок, 21 січня провели нагородження переможців та учасників конкурсу.

Як повідомляють на сторінці міськради «Дубно – влада – онлайн», на розгляд журі було представлено 22 творчі роботи учнів та студентів міста, серед яких 17 соціальних плакатів та 5 відеороликів.

У номінації «Соціальний плакат» І місце посіли студенти ІІ-С курсу Дубенського коледжу РДГУ, ІІ місце – Діана Москалюк, учениця Дубенської СЗОШ І – ІІІ ступенів № 5 із поглибленим вивченням іноземних мов, ІІІ місце – студенти ІІІ-С курсу Дубенського коледжу РДГУ.

Диплом за участь отримали: Христіна Гнатюк, Христина Люсьо, Віталіна Новосад, Ангеліна Цампер, Карина Матвійчук – учні Дубенської СЗОШ І – ІІІ ступенів № 5 із поглибленим вивченням іноземних мов.

У номінації «Соціальний відеоролик» перемогу здобули: Дубенська філія Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна” (І місце); Дубенська СЗОШ І – ІІІ ступенів № 5 із поглибленим вивченням іноземних мов (ІІ місце); студенти ІІІ-Г курсу Дубенського коледжу РДГУ (ІІІ місце). Дубенську загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 7 та Дубенський коледж РДГУ нагородили дипломами за участь.

Усі учасники конкурсу отримали в подарунок сувенірну продукцію «Молодь Дубна».

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024