День Соборності у Дубні: поклали квіти до пам’ятників і переглянули патріотичний фільм

23 Січня 2020, 09:46
1065

Представники влади Дубна й Дубенського району, а також містяни долучилися до відзначення Дня Соборності України. З-поміж інших акцій дубенчани поклали квіти до пам’ятників міста і відвідали благодійний кінопоказ.

Голова Дубенської райдержадміністрації Володимир Іщук, Дубенський міський голова Василь Антонюк, заступник голови Дубенської районної ради Андрій Бронський, секретар міськради Віктор Недашковський поклали квіти до пам'ятного знака «Героям Небесної Сотні» та пам’ятника «Борцям за волю України».

Сашко Лірник після презентації фільму
Сашко Лірник після презентації фільму

 

Пізніше представники влади разом зі знімальною групою та акторами фільму «Пекельна хоругва, або Козацьке Різдво» вшанували пам’ять Великого Кобзаря покладанням квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Крім того, у середу, 22 січня, відбувся благодійний показ фільму «Пекельна хоругва, або Козацьке Різдво».

Кінопоказ зібрав аншлаг у залі районного будинку культури. Кошти від презентації фільму, а це 80 тисяч гривень, будуть спрямовані на допомогу українським воїнам. Зокрема, частину коштів передадуть на лікування пораненого в зоні ООС бійця 130-го розвідувального батальйону Михайла Земби, а також на лікування дубенчанина Євгена Петренка

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024