Школярі з Дубна – серед найкращих знавців математики в області

27 Січня 2020, 17:02
Фото ілюстративне 2996
Фото ілюстративне

Чотири призових місця вибороли школярі з Дубна на ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з математики. Ще одна нагорода поїхала на Дубенщину – у Смизьку ЗОШ.

У неділю, 26 січня, на базі Рівненської ЗОШ І–ІІІ ступенів № 1 відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. За перемогу змагались 132 учні закладів освіти області.

Заклади освіти Дубна ввійшли до переліку тих ЗНЗ, учні яких показали найкращі результати.

Зокрема, семикласниця Дубенської гімназія №2 Анастасія Шалак посіла ІІ місце серед ровесників. Готувала призерку вчителька Світлана Скворцова. Загалом за звання найкращих змагалося 24 учні 7 класу.

Учень 9 класу Роман Давидчук (Дубенська ЗОШ І–ІІІ ступенів №6) теж завоював «срібло». ІІ місце юнак виборов у інтелектуальному протистоянні з 24 однолітками. Підготувала юного математика Валентина Ляховчук.

До Дубенського НВК «Школа-гімназія» учні привезли дві нагороди. Десятикласник Олег Муха (учителька – Ольга Кохан) і одинадцятикласниця  Анастасія Бондарчук (займалася вчителька Світлана Панасюк) посіли ІІІ місця.

У Дубенський район інтелектуальну звитягу привіз Богдан Хлипавка зі Смизької ЗОШ І–ІІІ ступенів. Займаючись з учителькою Валентиною Дячук, десятикласник завоював ІІІ місце. До речі, хлопець також призер олімпіади з інформатики.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024