У Смизі презентували проєкт про успіхи жінок громади

30 Січня 2020, 08:33
Фото ілюстративне 1365
Фото ілюстративне

У Смизі презентували п’ять історій успіху жінок громади.

Проєкт «Жінки змінюють світ» – це унікальний відеофільм про життя, мрії та діяльність жінок у Смизькій громаді. Три його героїні – Оксана Костюк, Ірина Гнатюк та Віта Костюк – членкині Молодіжної ради Смизької громади. «Кожна історія по-своєму цікава та оригінальна, але всіх їх об’єднує прагнення до розвитку своєї громади, спільні активності та ідеї, а ще мрія змінити світ навколо себе і те, що почати вирішили з себе і своїх близьких», – описують проєкт на сторінці Агенції розвитку громад «Інтонація змін».

Під час перегляду-презентації
Під час перегляду-презентації

 

«Ми хочемо жити в розвиненій громаді та показати приклад своїм дітям, як потрібно планувати свій час, щоб його вистачало і на розвиток, і на дозвілля, і на родинний відпочинок, бо діти запам’ятають ті моменти, які ми проведемо разом. Тому під час організації різних заходів та реалізації проєктів діти, рідні завжди поруч, а вдома надійна підтримка з боку чоловіків», – ділиться своїм досвідом Ірина Гнатюк.

Вже незабаром розпочнеться трансляція історій на телеканалі Сфера-ТВ /Рівне. Крім того, Олена Семенович уже підготувала розгорнуті відео про 10 історій успіху жінок Смизької ОТГ та Гощанського району. Цей проєкт презентують 20 лютого на підсумковій гендерній конференції в місті Рівне.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024