Жителя села Іваннє підозрюють у крадіжці грошей та документів

31 Січня 2020, 15:50
1274

Поліцейські викрили жителя Дубенщини на крадіжках грошей та документів.

Про це йдеться на сайті Національної поліції у Рівненській області.

Із заявами про викрадені кошти невідомим до поліції звернулися двоє жителів Дубенщини.

У 37-річного водія маршрутного таксі зникли понад тисяча гривень, паспорт та особисті документи. Чоловік на кінцевій зупинці громадського транспорту вийшов на декілька хвилин, необачно залишивши відчиненими передні двері, чим і скористався зловмисник.

А  57-річна жителька села Тараканів збирала кошти на лікування доньки. Одну зі скриньок розмістила у магазині на вулиці Забрама. Невідомий за відсутності уваги з боку продавців та покупців, виніс із собою пожертви в сумі майже тисячу гривень.

Під час проведення розшукових заходів та першочергових слідчих дій поліцейські Дубенського відділу поліції вийшли на слід зловмисника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 23-річний молодик, який нещодавно звільнився із місць позбавлення волі.  

Слідчі повідомили йому про підозру про підозру у вчиненні крадіжок та викраденні документів за частиною 2 статті 185 та частиною 1 статті 357 Кримінального кодексу України.

Поліцейські перевіряють його також на причетність до вчинення інших злочинів. Чужі документи, виявлені у підозрюваного, повернули 37-річному жителю Дубенського району.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024