Молодіжні депутати зі Смиги просять виділити кошти на реалізацію громадських проєктів

31 Січня 2020, 20:11
Фото ілюстративне 1435
Фото ілюстративне

Молодіжна рада Смизької ОТГ занепокоєна відсутністю фінансування громадських проєктів, які перемогли на конкурсі для жителів громади.

У грудні 2019 року відбувся Конкурс громадських проєктів, авторами кількох із них були члени молодіжної ради. Але при плануванні бюджету Смизької ОТГ на 2020 рік витрати на реалізацію цих ініціатив не заклали.

До слова, з-поміж проєктів, які прагне втілити молодіжна рада – встановлення та відновлення дитячих майданчиків і вуличних тренажерів; заохочення школярів до громадської, волонтерської, творчої діяльності на противагу дозвілля з гаджетами; неформальна освіта тощо.

«Ці проєкти матимуть важливий соціальний вплив у розвитку громадянського суспільства Смизької громади, буде створено сприятливе середовище для виховання дітей та молоді у сільській місцевості, а також відкриті інклюзивні простори для дітей та молоді з інвалідністю», – уважають представники дорадчо-консультаційного органу.


 

На черговому засіданні члени Молодіжної ради звернулися до депутатів селищної ради з проханням виділити кошти з місцевого бюджету на реалізацію проєктів-переможців відповідно до рейтингової таблиці.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024