Дубенський район – лідер за підсумками туристсько-спортивної та краєзнавчої роботи

02 Лютого 2020, 08:26
1202

Підбили підсумки участі районів Рівненщини обласних та відкритих масових туристсько-краєзнавчих заходах.

На базі Рівненської обласної станції юних туристів 30 січня відбулася обласна семінар-нарада відповідальних за туристсько-краєзнавчу та музейну роботу. Під час заходу обговорили потенціал позашкільних закладів у національно-патріотичному та військово-патріотичному вихованні дітей та учнівської молоді.

Крім того, під час наради підбили підсумки участі районів в обласних та відкритих масових туристсько-краєзнавчих заходах у 2019 році. За результатами фінального рейтингу туристсько-краєзнавчої та туристсько-спортивної роботи ІІІ місце посіла Млинівська ОТГ, ІІ місце – м. Рівне, І місце – Дубенський район.

Як розповідають на сторінці Дубенської районної станції юних туристів, упродовж 2019 року вихованці цього комунального закладу брали участь у різноманітних заходах, подіях, конкурсах, екскурсіях, експедиціях, зльотах, зборах та змаганнях, представляли свій район не лише на обласному, а також і на Всеукраїнському рівнях. Вихованці туристсько-спортивних гуртків, будучи членами збірної Рівненської області, брали участь у навчально-тренувальних зборах, змаганнях і Чемпіонатах які проходили у Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській та Волинській областях.

Робота туристсько-спортивного напряму в закладі спрямована на забезпечення засобами туризму гармонійного впливу на особистість, реалізацію завдань морального, фізичного та трудового виховання.

 

Читайте також:

Представники Дубенщини – «Спортивна гордість» області

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024