У Дубні вшанували пам’ять воїнів-афганців

15 Лютого 2020, 10:03
1012

У Дубенській міській раді відбулася зустріч міського голови Василя Антонюка з активом Дубенської міської громадської організації Української Спілки ветеранів Афганістану та родинами загиблих бійців.

Про це йдеться на сторінці Дубно - влада - онлайн у фейсбуці.

Також до зустрічі долучились звільнений з російського полону український-політв'язень Микола Карпюк та керівник осередку УНСО в м. Рівне Андрій Мітюхін, секретар ради Віктор Недашковський.

Очільник міста вкотре висловив повагу до людей, які віддано служили й служать Батьківщині та відповідально виконали свій військовий обов’язок, а сьогодні є активними учасниками у громадському житті міста, турбуються про родини загиблих побратимів. Світлу пам'ять загиблих та померлих воїнів вшанували хвилиною мовчання.

Міський голова вручив ветеранам афганської війни відзнаки Дубенської міської ради. Родинам загиблих афганців від міської влади вручено грошові сертифікати. Батьків, які за станом здоров'я не змогли прибути на зустріч, відвідали вдома.

По завершенню зустрічі присутні поклали квіти та засвітили лампадки біля могил афганців, похованих на кладовищах міста – Зиновія Рибачука, Василя Кухарчука, Миколи Качковського, Валерія Цвика, Віталія Галія. 

Також активісти спілки відвідали вдома ветерана Ярослава Страхарського, який наразі має серйозні проблеми зі здоров'ям, поспілкувались та підтримали побратима.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024