Понад 100 освітян Дубенщини демонстрували педагогічні вміння

16 Лютого 2020, 18:53
1555

Освітяни Дубенщини продемонстрували творчі здобутки.

Наприкінці минулого тижня, 13 лютого, у Дубенській райдержадміністрації відбулася щорічна виставка-ярмарок педагогічної творчості «Освітянські обрії Дубенщини». Участь у заході взяли директори та їхні заступники, педагоги-виховники, учителі. Крім того, у рамках співпраці та партнерської взаємодії до конкурсу долучилися представники Дубенського коледжу РДГУ.

З вітальним словом до присутніх звернулися голова Дубенської райдержадміністрації Володимир Іщук, заступник голови Дубенської районної ради Андрій Бронський, начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Лідія Білик.

У 10 номінаціях на конкурс виставили 104 роботи. Свої творчі здобутки презентували всі заклади загальної середньої та позашкільної освіти, що перебувають у підпорядкуванні відділу та Повчанської сільської ради. Напрацювання у номінації «Іноземні мови» представили колеги Шепетинської гімназії Смизької селищної ради.

Серед педагогічних колективів-лідерів, що підготували найбільше робіт,  відзначених грамотами переможців, – Тростянецький НВК, Вербська, Квітневська ЗОШ І–ІІІ ступенів, Сатиївський ліцей, Птицька ЗОШ І–ІІ ступенів, Будинок учнівської молоді, Станція юних туристів.



 

Експертна комісія відзначила 45 робіт, автори яких продемонстрували оригінальні педагогічні рішення, авторські підходи як до змісту, так і до побудови педагогічного процесу та відзначені грамотами переможців відділу освіти, культури, молоді та спорту  Дубенської РДА за І, ІІ, ІІІ місця.

За актуальність змісту та практичне спрямування методичних розробок 15 педагогів відзначені Дипломами лауреатів районного методичного кабінету.


 

Читайте також:

Молодавська школа приймала педагогів із трьох громад Дубенщини

Гру вчительки з Тараканова «просуватимуть» у громадах України

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром