У Смизькій ОТГ визначили найспортивнішу родину

17 Лютого 2020, 10:25
1783

У Смизькій територіальній об’єднаній громаді провели змагання «Разом офлайн».

Для пропагування здорового способу життя, активного дозвілля та проведення часу разом зі сім’єю у Смизькій ОТГ провели змагання «Разом офлайн». У неділю, 16 лютого, п’ять родин краю весело проводили час і змагалися за звання найспортивнішої сім’ї. Про це повідомляють на сторінці Агенція розвитку громад «Інтонація змін».

Змагання відбулися на базі Шепетинської гімназії. Участь у них брали сім’ї Петруків, Рудніків, Хмелюків зі села Шепетин, сім’я Василюків зі Старої Миколаївки, сім’я Баландюків із Нової Миколаївки, а також дві молодіжні команди зі сіл Сапанівчик та Стара Миколаївка.

Спортивні естафети провели викладачі та вихованці КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» Смизької селищної ради. Команди боролися за першість, але водночас просто цікаво проводили час та раділи за перемоги інших. Після командних змагань діти також позмагалися в індивідуальних естафетах, які принесли їм чимало задоволення.






 

Перше місце у загальному заліку здобула родина Василюків, друге місце – родина Хмелюків, а третє – родина Рудніків, за яку виступав наймолодший учасник змагань трирічний Андрійко. Усі учасники були нагороджені кубками, медалями та заохочувальними подарунками від спонсорів.

Крім того, на спортивний захід завітала землячка-чемпіонка Анастасія Кононюк. Від «Інтонації змін» Анастасію нагородили пам’ятним подарунком, а всі присутні подарували їй бурхливі оплески та побажання здобувати нові перемоги!

Спортивний захід відбувся в рамках проєкту «Залучення вразливих груп населення Смизької ОТГ до прийняття рішень на місцевому рівні та активного громадського життя».









 

Читайте також: Мирогоща запрошує на свято зустрічі весни

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024