Соціальна громада: обговорили, як покращити надання адмінпослуг мешканцям Дубенщини

20 Лютого 2020, 18:34
1642

У Дубенській райдержадміністрації відбулась нарада щодо ефективної співпраці структурних підрозділів райдержадміністрації з об’єднаними територіальними громадами.

Про це йдеться на сторінці Дубенської РДА у фейсбуці.

У нараді взяли участь голова Дубенської райдержадміністрації Володимир Іщук, заступник голови райдержадміністрації Ірина Кружайло, керівники та представники об’єднаних територіальних громад, управління праці та соціального захисту населення, відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Під час наради обговорили  питання про ефективну співпрацю ОТГ з установами, організацію роботи щодо надання адміністративних послуг соціального характеру мешканцям територіальних громад з використанням програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада»».

Це клієнт-серверний WEB-додаток, який розроблено для наближення адміністративних послуг соціального характеру мешканцям об’єднаних територіальних громад: державних допомог, субсидій та пільг. Саме в цій системі створюється «електронна» справа заявника, яка за один робочий день файл передається до управління соціального захисту райдержадміністрації.

Програмний комплекс дозволить пришвидшити в часі отримання мешканцями ОТГ адміністративних послуг соціального характеру, безпосередньо за місцем проживання, що у свою чергу дасть змогу прискорити прийняття рішення по справі, вдвічі швидше.

Також в ході наради обговорили питання співпраці між ОТГ та відділом освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації та між ОТГ та районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024