Дубно: депутати закликають швидше передати райлікарню місту

21 Лютого 2020, 10:24
1592

На позачерговій сесії Дубенської міської ради депутати підтримали створення Єдиної національної програми з реформування земельних відносин та завершення передачі у власність територіальної громади Дубна закладу охорони здоров'я.

Про це йдеться на сторінці Дубно - влада - онлайн у фейсбуці.

Міські обранці стурбовані проблемами, які виникли з передачею зі спільної власності територіальних громад сіл Дубенського району у власність територіальної громади міста комунального некомерційного підприємства «Дубенська центральна районна лікарня» та майна. Адже рішенням Дубенської районної ради від 12.12.2019 №772 було передбачено передати зі спільної власності територіальних громад сіл Дубенського району у комунальну власність міста Дубно основні засоби, інші необоротні матеріальні активи, нематеріальні активи, що перебувають на балансі комунального некомерційного підприємства без будь-яких обмежень.

Однак, до Акту приймання-передачі, який затверджено рішення Дубенської районної ради від 06.02.2020 №802, не внесено окремі об'єкти нерухомого майна, зокрема, будівлю стерилізаційного відділення, частину гаражів та частину першого поверху будівлі лікувального корпусу (терапевтичне відділення). У зверненні наголошується, що не передача вищеназваних об'єктів у комунальну власність міста, зокрема будівлі стерилізаційного відділення, унеможливить роботу лікарні як такої, бо у лікувальному процесі стерилізаційне відділення відіграє одну з важливих ланок функціонування лікарні.

Відтак, депутати міської ради закликають районних колег у найкоротші терміни переглянути рішення та передати майно лікарні в повному об'ємі, що забезпечить її повноцінне функціонування, надання якісних медичних послуг жителям міста Дубно та Дубенського району.

Друге звернення обранців Дубенської громади стосується створення Єдиної національної програми з реформування земельних відносин. Розглянувши звернення Всеукраїнського Об’єднаного Штабу захисту української землі відносно створення Єдиної національної програми реформування земельних відносин, викладеної у тексті «Вимог щодо впровадження земельної реформи в Україні» та «Настанов до земельної реформи в Україні» депутати Дубенської міської ради схвалили звернення з відповідними вимогами до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та народного депутата Олександра Аліксійчука.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром