Учителька з Дубна стала найкращою викладачкою образотворчого мистецтва Рівненщини

22 Лютого 2020, 07:22
3777

На Рівненщині підбили підсумки другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020».

Наприкінці минулого тижня вчителі Рівненської області змагалися за звання найкращих викладачів зарубіжної літератури, історії, образотворчого мистецтва, початкової освіти, хімії.

Спочатку відбувся відбірковий етап другого (регіонального) всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» краю. На ньому педагоги найбільш яскраво показали свою професійність і майстерність, демонструючи не тільки знання предметів, а й авторські методики викладання, особистісний підхід до учнів тощо.

За результатами фахових конкурсних змагань журі визначило по чотири кращих учасники в кожній номінації. Дубно й Дубенщина отримали гарне представництво в фінальному етапі. До числа найкращих у номінації «Зарубіжна література» увійшла Оксана Гуліда, учителька зарубіжної літератури Дубенської спеціалізованої загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 5 з поглибленим вивченням іноземних мов. Святослава Бондарчук із Дубенської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 7  визнана однією з найкращих серед викладачів образотворчого мистецтва. Учителька початкових класів Тростянецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І–ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Дубенської районної ради Людмила Доманська тріумфувала в категорії «Початкова освіта».

У п’ятницю, 21 лютого, на базі Млинівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 3 провели Фінальний етап другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2020» на Рівненщині.

Двадцять педагогів області, з-поміж яких – троє дубенчан, виборювали звання переможців та лауреатів у п’яти номінаціях: «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта», «Хімія».

«Педагоги розкрили особисті професійні знахідки, продемонстрували світ своїх захоплень, вміння реалізувати сучасні підходи в освіті, презентували інноваційні форми та методи навчання, перетворюючи їх на виразні засоби педагогічного процесу, спрямовані на створення задоволення в учнів від відчуття гармонії в навчанні та у пізнанні навколишнього світу», – описують конкурс на сторінці Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Після конкурсного дня в кожній із номінацій визначили одного переможця. Святослава Бондарчук, учителька образотворчого мистецтва з Дубенської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 7, стала найкращою у своїй номінації.

Усі переможці нагороджені дипломами управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації та сертифікатами на отримання обласних премій.


 

Читайте також:

Представники Дубенщини – серед переможців обласного конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої!»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром