Мешканці Дубенщини можуть зареєструватись на онлайн-марафон із реструктуризації боргів

23 Лютого 2020, 09:19
630

Представників юридичної спільноти, керівників та власників підприємств, а також усіх охочих запрошують на онлайн конференцію «Реструктуризація боргів громадян & Банкрутство підприємств по-новому 2020». Його організовує громадська рада при Міністерстві юстиції України, старт – 24-28 лютого.

Про це йдеться на сторінці Дубенської РДА у фейсбуці.

Увесь курс марафону поділений на блоки: державна політика з питань банкрутства, основні новели кодексу з процедур банкрутства, банкрутство юридичних та фізичних осіб.

Під час онлайн-марафону учасники дізнаються, як на підставі закону провести реструктуризацію власних боргів, в тому рахунку перед банками та мікрофінансовими установами, а керівники та власники підприємств ознайомляться з новим Кодексом України з процедур банкрутства субсидіарної відповідальності перед кредиторами, новими особливостями процедур банкрутства та розширенням прав арбітражних керуючих і кредиторів у процедурах фінансової реструктуризації та банкрутства підприємств.

Інформація щодо спікерів, зміст програми Всеукраїнського онлайн-марафону та реєстраційна форма для участі у заході оприлюдненні на сайті конференції за адресою.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024