Жителів Дубенщини залучатимуть до створення та роботи ЦНАПів

26 Лютого 2020, 11:40
1081

У Мирогощанській ОТГ відбулася зустріч, під час якої обговорювали, як залучити місцевих жителів до створення та діяльності Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП).

На захід, який відбувся 25 лютого, завітали зацікавлені мешканці та працівники сільської ради, щоб в інтерактивній формі побудувати план дій щодо інформування та залучення населення до створення та роботи ЦНАП.

«Інформувати про зміни в громаді – важливо, адже це робота з налагодження містків розуміння між місцевою владою та жителями. Кожна інституція, кожен ЦНАП, повинен пройти всі етапи, щоб  отримати довіру мешканців. Ми починаємо від знань до розуміння, від прийняття до довіри. А головним завданням в цій роботі повинні бути задоволені мешканці і щасливий персонал ЦНАП», – зазначила Вікторія Костюк, регіональний спеціаліст другого раунду Програми «Ulead з Європою: створення ЦНАП» у Рівненській області

Пані Вікторія додає, що  ЦНАПи на Дубенщині вже отримали меблі і чекають на доставки техніки та електронних інформаційних систем. Наразі триває процес інформування населення про можливість отримання адміністративних послуг на місцях, щоб покращити якість їх обслуговування.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024