Дубенських підприємців попередили про відповідальність за «зарплату в конвертах»

27 Лютого 2020, 12:26
920

Дубенська міськрайонна філія Рівненського обласного центру зайнятості проводить заходи щодо легалізації зайнятості населення.

У вівторок, 25 лютого, у центрі зайнятості з фізичними особами-підприємцями провели семінар на тему «Легалізація зайнятості – крок назустріч Вашим працівникам». Захід відбувся за участю інспекторки праці Дубенської міської ради Лариси Лахманюк і спеціалістки відділу активної підтримки безробітних Анни Бекеши. Про це інформують на сторінці установи у фейсбук.

Лариса Лахманюк розповіла присутнім підприємцям про проблеми легалізації праці, укладання трудових договорів і відповідальність за порушення.  Своєю чергою Анна Бекеша повідомила про можливості підготовки та перепідготовки, підвищення кваліфікації працівників відповідно до потреб ринку праці.


 

Крім того, заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Юрій Стрільчук поінформував учасників семінару щодо стимулювання до створення нових робочих місць суб’єктами малого підприємництва. Оксана Гнатюк, юрисконсультка Дубенської МРФ РОЦЗ, роз’яснила правові питання щодо оформлення працівників на роботу.

 

Читайте також: 

Безробітних Дубенщини вчили писати резюме

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024