Борчиня Катерина Одинак провела на Дубенщині «Розминку від чемпіона»

28 Лютого 2020, 13:44
1092

У Мильчанській ЗОШ І–ІІІ ступенів, що на Дубенщині, відбувся спортивний захід «Розминка від чемпіона».

У четвер, 27 лютого, «Розминка від чемпіона» побувала в двох закладах Рівненщини – Підгаєцькій школі Млинівського району та Мильчанській школі Дубенського району. Провела її борчиня, майстер спорту України з вільної боротьби Катерина Одинак (Домбровська).

Знайомство зі школярами спортсменка розпочала з відзначення найкращих шкільних художників. Напередодні діти взяли участь у конкурсі спортивного малюнку. Організатори відібрали три найкращих роботи, авторів яких нагородили подарунками від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

Далі «Розминка від чемпіона» продовжилась неформальним спілкуванням під час якої гостя розповідала про свої навчально-тренувальні заняття, різноманітні змагання, відповідала на питання.

Наступним етапом зустрічі стала практична частина – інтенсивна розминка, що містила вправи, які Катерина виконує на своїх тренуваннях. І продовжилась найулюбленішою складовою «Розминки від чемпіона» – майстер-класом, де всі охочі змогли випробувати свої можливості у боротьбі вільній.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром