У Смизькій громаді запустили челендж оптимістичного настрою під час карантину

23 Березня 2020, 18:30
1797

Голова Молодіжної ради Смизької ОТГ Віта Костюк запустила в мережі челендж позитивного настрою та закликає усіх ділитись позитивом. 

Під час життя в умовах карантину активістка випробувала новий рецепт кексів та вирішила поділитись цим в мережі. На своїх фейсбук-сторінці вона виклада «солодкі» світлини.

Головне, за її словами, дотримуватися елементарних правил гігієни, розповідати дітям про новий вірус та пояснювати, з чим пов'язані такі обмеження.

«Але попри все життя в умовах карантину продовжується: випробували новий рецепт кексів від Юлії Сінгаєвської, вийшло дуже смачно, дякуємо.  Діти грають ігри і все більше гуртуються разом, що дуже тішить. Наші «заразні» пости про кекси привернули увагу жінок Смизької громади. Дівчата, запускаємо челедж для оптимістичного настрою: ділимося трьома речами, які вас сьогодні втішили і додаємо хештеги #залишаюсьвдома та #карантин на позитиві», – йдеться у дописі. 

Читайте також: Вчителі і карантин: заступниця міністра про навчання і зарплату. ВІДЕО



Крім того, кожного дня члени Молодіжної ради робитимуть відеозвернення до місцевої громади, аби нагадати про важливість дотримання правил карантину для збереження здоров'я.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024