Жителька Дубенщини, що померла внаслідок пневмонії, коронавірусу не мала

23 Березня 2020, 20:22
2872

Провели тестування матеріалу від померлої від пневмонії жінки з Дубенського району. Результати аналізів показали відсутність коронавірусної інфекції. 

Про це станом на 20:00 понеділка, 23 березня, поінформував Рівненський обласний лабораторний центр. 

Жінку привезли в лікарню Дубна у неділю, близько 15:00 із запаленням легенів. Про це повідомила Ксенія Галицька у Блозі «Знай більше» за словами заступника по медичній частині Дубенської міської лікарні Віталія Табачука. О 18:00 стало відомо, що жінку не вдалося врятувати.

«За кордоном пацієнтка не була, з хворими, які на грип чи на якусь респіраторно-вірусну інфекцію хворіли, не контактувала. Жінка хворіє протягом трьох діб. У неї кашель, температура висока. За медичною допомогою протягом трьох днів не зверталася», - зазначив лікар. 

Після смерті біологічний матеріал відправили на аналіз для перевірки, чи мала вона коронавірусну інфекцію. Тест виявився негативним. 

Вірусологічною лабораторією ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України» загалом по Рівненщині проведено тестування на коронавірусну інфекцію 5 хворим з Березнівського, Здолбунівського, Радивилівського, Рівненського та Сарненського районів, у яких була підозра на COVID-19. Хворі знаходяться на стаціонарному лікуванні в інфекційних відділеннях Сарненської ЦРЛ та Центральної міської лікарні м. Рівне. Результати досліджень не підтвердили наявність SARS-CoV-2.

Читайте також: Чим забезпечені медичні заклади Дубна на випадок появи інфікованих коронавірусом

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром