МАФи закривають, насіння - тільки доставкою: у Дубні посили заходи безпеки в сфері торгівлі

25 Березня 2020, 10:21
1987

У Дубні посилили заходи щодо попередження розповсюдження на території міста коронавірусу. 

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Дубна відбулось у вівторок, 24 березня, під головуванням міського голови Василя Антонюка. Про це інформують на сторінці міської ради. 

Члени комісії розглянули питання «Про додаткові заходи щодо попередження розповсюдження на території міста Дубно гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом».

Серед низки питаня, рішення з яких прийняли члени комісії, чимало стосується торгівлі у Дубні. 

Зокрема, Управлінню економіки і власності міської ради доручили посилити контроль за дотриманням карантинних заходів в місті у сфері торгівлі та надання послуг населенню. Підпримцям котре наголошують, що торгівля без обмежень здійснюється лише у продуктових магазинах. Торгівлю у сфері зв'язку дозволяється здійснювати виключно мобільними телефонами, sim – картами та стартовими пакетами до них. Магазинам промислових товарів, реалізаторам сезонного насіння та захисту рослин дозволяється працювати шляхом доставки, за окремим замовленням споживачів.

Також у місті тимчасово призупиняють діяльність кулінарних і кондитерських цехів, кіосків, МАФів, продуктових магазинів, інших закладів громадського харчування та торгівлі, та реалізацію страв власного виробництва. Реалізацію готових харчових продуктів промислового виробництва здійснювати запакованими в заводських умовах.

Крім того, у місті посилять контроль за якістю проведення дезінфекції у продуктових магазинах та супермаркетах, громадському транспорті, гуртожитках, закладах готельного типу.

Читайте також:

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024