На Дубенщині поліція перевіряє, чи дотримуються приїжджі з-за кордону самоізоляції

25 Березня 2020, 17:40
2039

Працівники Дубенського міськрайонного відділу ДУ «Рівненський ОЛЦ МОЗУ» разом з працівниками Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області провели рейд щодо дотримання правил самоізоляції мешканцями міста Дубна та Дубенськог о району. 

У вівторок, 24 березня, фахівці відвідали мешканців міста та району, які перебували на самоізоляції. Про це інформують на сторінці Дубенської міської ради. 

Такий рейд провели відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря України №2 від 21.03.2020р. «Про запобігання подальшого занесення на території України випадків корона вірусної хвороби (СОVID-19).

На час обстеження люди, з якими вдалося поспілкуватись, дотримуються правил самоізоляції. Їм дали рекомендації щодо необхідності перебувати вдома та не контактувати з іншими людьми для запобігання поширення інфекції.

На разі на обліку перебуває більше 200 осіб з числа мешканців міста Дубно та Дубенського району. Всі вони отримали пам’ятки про необхідність самоізоляції та перебувають під наглядом медичних працівників.

Нагадуємо, що згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення правил карантину винна особа може бути притягнена до відповідальності та накладений штраф від однієї до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян (17 000 - 34 000 гривень). Такі рейди будуть проводитися постійно.

Читайте також:


Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024