Дубно: що закупили на виділені з бюджету кошти для боротьби з коронавірусом

25 Березня 2020, 18:54
911

У Дубенській міській раді прозвітували про те, як використали виділені на боротьбу з коронавірусом кошти. 

Про це у вівторок, 24 березня, під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Дубна розповів заступник директора з медичної частини Дубенської міської лікарні Віталій Табачук. Про це інформують на сторінці міськради у фейсбуці. 

За виділені з бюджету міста кошти придбали засоби індивідуального захисту для медичного персоналу. Наразі закупили 90 захисних комплектів спецодягу - костюми, комбінезони, респіратори, маски, бахіли, рукавиці. Крім того, зробили заявку ще на 300 комплектів, тож і надалі їх закуплятимуть партіями. 

Крім засобів індивідуального захисту, придбали вірусологічні медикаменти, необхідні згідно протоколу для лікування пацієнтів з коронавірусом, рентгенівську плівку та проявник, велику кількість дезинфікуючих розчинів, їх розподілили між усіма структурних підрозділах лікарні.

Закупили 10 тисяч медичних рукавиць та замовили ще додатково 5 тисяч марлевих масок, які є основними засобами захисту для медпрацівників. Також заготовили 25 змінних постільних комплектів для інфекційного відділення.

Нагадуємо, що досі ще вирішується питання про придбання двох апаратів штучної вентиляції легень, на які міською радою також виділили з бюджету міста понад мільйон гривень.

Читайте також: У Дубенській лікарні підготували 100 місць для хворих на коронавірус

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024