Шепетин: активісти власноруч створюють відкритий громадський простір

27 Березня 2020, 16:36
3425

Активісти села Шепетин, яке входить до Смизької громади Дубенського району, власноруч облаштовують відкритий громадський простір.

З ініціативи молодих мам Оксани Мартинової й Діни Гребенюк закинуту частину на одній із вулиць почали перетворювати на відкритий громадський простір. Там планують облаштувати дитячий майданчик і зону для відпочинку й дозвілля. Про це йдеться на сторінці Молодіжної ради Смизької громади.

Наразі тривають підготовчі роботи, які виконують активісти. Андрій Петрук зробив планування території, Андрій Гребенюк виконав дискування, оранку, каткування, вивіз сміття. Нещодавно місцеві жителі встановили частину стовпців для огорожі (33 штуки) та висадили зелені насадження по периметру простору (спонсорська допомога від Романа Худоби). Андрій Гребенюк уже розпочав власноручно виготовляти перші елементи для майданчика.





 

Оскільки проєкт реалізують на волонтерських засадах, активісти потребують допомоги. Наступний етап – обгородження та висів трави. Також потрібно ще 10 стовпців, сітка та насіння трави. Наразі активісти ще й збирають ідеї щодо облаштування майданчика.

З усіма пропозиціями просимо звертатися до ініціаторки проекту Оксани Мартинової (тел. 099 066 9795).

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром