У Малих Гірниках вщент згорів позашляховик

01 Квітня 2020, 13:23
2193

Поблизу села Малі Гірники Дубенського району під час руху загорівся автомобіль Toyota Highlander. 

Дорожня пригода трапилась у вівторок, 31 березня, близько до опівночі. Про це інформують у ГУ ДСНС України у Рівненській області. 

До місця пожежі було направлено чергове відділення вогнеборців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що полум’ям повністю охоплений автомобіль марки Toyota Highlander. На гасіння надзвичайники подали два водяні стволи. Автомобіль 2017 року випуску врятувати не вдалося. Жертв та постраждалих не має.

Зі слів водія машина задимілася та загорілася під час руху. За лічені секунди вогонь з моторного відсіку поширився в салон та охопив передні і задні колеса. У водія не було із собою вогнегасника, щоб розпочати самостійне гасіння. До того ж, ділянка дороги, де виникла пожежа є майже глухою, там ніхто не проїжджав повз, щоб зміг допомогти водію у його скрутному становищі.

Вогнеборці, що прибули на місце події ліквідували лише наслідки пожежі. Врятувати позашляховик не було жодного шансу. Без вогнегасника дорогоцінні секунди були втрачені.

Рятувальники радять усім водіям не нехтувати правилами безпеки дорожнього руху та мати в автомобілі вогнегасник і стежити за вчасною його перезарядкою, адже у будь який момент він зможе знадобитися для порятунку транспортного засобу. Бажано використовувати не однолітрові, а п'ятилітрові.

Читайте також: В Панталії через порушення дорожніх правил зіткнулись два автомобілі

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром