Серед ночі в Дубні на гарячому затримали злодія

04 Квітня 2020, 14:27
2846

У Дубні чоловік незаконно проник у підсобне приміщення господарства та намагався вкрасти елетроприбори. 

Підозрілий шум у підсобному приміщенні власного господарства на вулиці Забрама у суботу, 4 квітня, близько 02:30 почула 36-річна жителька міста Дубно. Про це інформують у Відділ комунікації поліції області. 

Коли господарі вирішили з’ясувати, що сталося  — застали невідомого за пакуванням у сумку їхнього майна.  

Не гаючи часу — одразу зателефонували на 102, а господарю вдалося запобігти втечі зловмисника. Поліцейські Дубенського відділу на місці події затримали 30-річного дубенчанина, який проник до незамкненого підсобного приміщення, звідки намагався викрасти електрозварювальний апарат, електропилу, електролобзик, шуруповерт, автомагнітолу та болгарку. Частину викраденого він поскладав біля виходу, а решту — поскладав у сумку. 


 

Слідчі затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 15, частиною 3 статті 185 КК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Крім того, поліцейські перевіряють підозрюваного на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень. Нині він перебуває на іспитовому строку за вчинення аналогічної крадіжки. Крім того, потрапляв уже в поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів та за незаконне зберігання наркотиків.

Читайте також: Досвідчений крадій зі Смиги поцупив у пенсіонерки електрочайник, гроші та продукти

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024