У Тараканівській ОТГ зустріли свого поліцейського офіцера громади

05 Квітня 2020, 11:50
995

На території Тараканівської громади запрацював проект «Поліцейський офіцер громади»  тож віднині громада має свого вартового порядку - старшого лейтенанта поліції Андрія Левченка.

Для забезпечення належних умов роботи в рамках проекту було облаштовано приміщення поліцейської станції в адміністративному приміщенні Рачинського старостинського округу. Про це повідомляє Офіс реформ Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ за матеріалами Тараканівської ОТГ.

«Поліцейський офіцер громади» – це наступний крок у реформі Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там.  

Оскільки поліцейський офіцер стане повноправним представником своєї громади (яка візьме на себе частину фінансової підтримки його роботи), то й звітуватиме він не тільки перед керівництвом, але й перед самою громадою.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Раніше поліцейські громади запрацювали у Мирогощанській та Привільненській ОТГ.

Читайте також: У Смизькій громаді - нова очільниця

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024