За порушення карантину поліцейські оштрафували маршрутку в Дубно

24 Квітня 2020, 18:05
За порушення карантину поліцейські оштрафували маршрутку в Дубно 2339
За порушення карантину поліцейські оштрафували маршрутку в Дубно

Рівненські поліцейські зупинили рух громадського транспорту в Дубно.

Вранці 24 квітня працівники управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Рівненській області, попри попередні спроби міської влади владнати ситуацію з пасажирськими перевезеннями в місті відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України, пішли на відкриту конфронтацію. Про це повідомляє Дубенська міська рада.

Правоохоронці затримали маршрутку на зупинці Ринок Козацький і склали протокол за порушення перевізником карантинних заходів.

На місце конфлікту виїхали відповідальні працівники міської ради разом з міським головою. Жодні намагання пояснити, що за один день всім працівникам критичної інфраструктури міста видати посвідчення для проїзду в транспорті неможливо, не знаходили розуміння з боку правоохоронців. Навіть обурення дубенчан, яким довелося далі йти пішки, не мали жодної реакції.

У результаті рух маршруток містом припинився. Перевізники вирішили не спокушати долю і не нариватися на можливі штрафи, а тому просто зняли автобуси з рейсів.

Після переговорів з міським головою деякі власники маршруток пообіцяли з 16 години відновити перевезення. У вихідні маршрутки теж будуть ходити у скороченому режимі.

Надалі перевезення будуть здійснюватися лише за наявності у пасажирів відповідних посвідчень, а працівників підприємств чи установ – з перепустками, що можуть засвідчити особу.


 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024