У Дубні з 14 травня запрацюють ринки

14 Травня 2020, 14:00
1025

Відбулося засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Дубно.

Про це повідомляє Дубенська міська рада.

Позачергове засідання відбулося 13 травня, де обговорили додаткові заходи протидії поширенню на території міста Дубно гострої респіраторної хвороби COVID-19.

На засіданні вирішили:

1. Дозволити з 14 травня 2020 року роботу ринків на території міста Дубно з дотриманням обмежувальних карантинних заходів, передбачених  постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 (зі змінами та доповненнями).

2. Керівникам ринків міста Дубно, усіх форм власності, забезпечать роботу суб’єктів підприємницької діяльності у межах визначеної території міських ринків:

  • допуск працівників, продавців і відвідувачів на територію ринків здійснювати за наявності вдягнутої медичної маски та проходження безконтактного температурного скринінгу, передбачити наявність диспенсерів з антисептиком при вході (в’їзді) на територію міських ринків;
  • кількість одночасного перебування відвідувачів не повинна перевищувати одного покупця на 10 метрів квадратних торговельної площі ринку;
  • забезпечити постійне інформування відвідувачів ринків щодо необхідності дотримання встановлених карантинних обмежень.

3. Суб’єктам підприємницької діяльності, що здійснюють реалізацію на ринках продуктів харчування, насіння, садивного матеріалу, кормів та агрохімікатів забезпечити виконання таких заходів:

  • утворити відстань між робочими місцями продавців не менше трьох метрів та обладнати місця торгівлі захисними екранами із плівки або пластику між продавцями і покупцями;                  
  • проводити через кожних три години дезінфекцію контактних поверхонь у місцях здійснення торгівлі.

4. Дубенське міськрайонне управління ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області, Дубенський  відділ поліції ГУ Національної поліції в Рівненській області забезпечать контроль за роботою міських ринків, з урахуванням обмежувальних карантинних заходів, встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 (зі змінами та доповненнями), іншими нормативними документами чинного законодавства України.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024