Дубенчанин посів 3 місце у конкурсі «Спортивні рекорди. Віджимання з хлопком»

28 Травня 2020, 17:35
Богдан Кучмей 1894
Богдан Кучмей

У понеділок  25 травня комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням НОК України в Рівненській області підвели підсумки конкурсу «Спортивні рекорди. Віджимання з хлопком».

Про це йдеться на сторінці «Спорт для всіх» у Facebook.

За умовами конкурсу, учасники  з упору на витягнутих руках виконували віджимання з хлопком від підлоги. Для виконання завдання встановлювався час – 30 секунд, за які необхідно було здійснити найбільшу кількість віджимань з хлопком. 

Всі учасники конкурсу «Спортивні рекорди. Віджимання з хлопком» повинні були дотримуватись чотирьох фаз виконання завдання у встановлених умовах:

Кут згинання рук в ліктях повинен був становити приблизно 90 градусів і таким повинно бути кожне наступне віджимання з хлопком, якщо кут згинання рук в ліктях при приземленні після хлопка був зафіксований значно більше 90 градусів, то кожне таке віджимання з хлопком – Не зарахували.

У даному заході брало участь 12 учасників з різних куточків Рівненщини.

1
Таблиця учасників
Таблиця учасників

За підсумками конкурсу:

1 місце зайняв Михайло Марчук  з міста Рівне – 42 віджимання з хлопком.

2 місце посів Сергій Тоюдна  з Володимирецького району – 39 віджимань з хлопком.

3 місце зайняв Богдан Кучмей з міста Дубно – 33 віджимання з хлопком.





Це вже не перша значна перемога для нашого міста. Адже Богдан Кучмей  разом з дочкою та дружиною взяли участь у фестивалі «Мама, тато, я – спортивна сім’я» з нагоди Міжнародного дня сім’ї. За підсумками змагань дубенська сім'я Кучмей виборола срібні відзнаки.

Сім'я Кучмей
Сім'я Кучмей

 Залишайтеся активними  й на карантині!

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024