На Дубенщині продовжують інспектувати сім‘ї, які опинилися у скрутному становищі

06 Червня 2020, 16:15
842

Фахівці із соціальної роботи Дубенського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді оцінили потреби сімей з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах.

У четвер 4 червня фахівці з соціальної роботи інспектували та оцінили потреби сімей з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах на території Вербської, Птицької сільських рад та Тараканівської об’єднаної територіальної громади. Про це повідомляють у Дубенській районній державній адміністрації.

Вони відвідали 19 сімей з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, провели бесіди з батьками щодо профілактики вживання спиртних напоїв та недопущення випадків ухиляння батьків від виконання батьківських обов’язків. А також провели роботу з дев'ятьма сім’ями, в яких вчиняли насильство в сім'ї.

З метою перевірки цільового використання коштів при народженні дитини, які сім'я отримує для забезпечення батьками належних умов для повноцінного життя та виховання дітей, їх безпечного і комфортного проживання, відвідали 19 сімей з дітьми, що проживають на території Тараканівської об’єднаної територіальної громади, Птицької та Вербської сільських рад.



 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024